Over ons

OVER ONS

Kent u ons niet? Wij vertellen u met plezier wat meer over ons zelf!

Fijnkost Heirwegh

Patisserie en Fijnkost Heirwegh is een familiebedrijf. Wij zijn al meer dan 50 jaar bekend voor onze meer dan 20 huisbereide salades en een heel ruim assortiment aan charcuterie.


Naast charcuterie en brood zijn wij gespecialiseerd in tal van andere zaken: kaasschotels, vleesschotels, koude schotels en buffetten, schotels met belegde minisandwiches, smosjes, borrelhapjes, ontbijtmanden...

De winkel werd opgestart in 1968 door Gustaaf Heirwegh. Eerst was dit nog een klein winkeltje met achteraan een wasserette. Later verdween de wasserette en onder zoon, Werner Heirwegh, breidde de winkel uit. In 2007 nam Werners dochter, Tine Heirwegh, de zaak over.


Tot op heden is zij nog steeds zaakvoerder.


Ondertussen had Werner een paar panden verder ook een buurtwinkel overgenomen met groenten, fruit, rookwaren, kranten, onderhoudsproducten en nog veel meer. Deze wordt sindsdien uitgebaat door Werners andere dochter, Heidi Heirwegh. Heidi staat nog steeds elke dag, behalve maandag, voor u klaar!


Wordt vervolgd!


SPECIALE DIENSTEN

Zoekt u nog naar iemand om broodjes te voorzien voor de receptie op uw feest? Of voor een lunchvergadering van uw bedrijf?

Birthday Party


Wij maken uw taarten!

Levering aan bedrijven


Belegde broodjes, geschenkpakketten voor uw medewerkers, relatiegeschenken voor uw klanten... Wij zorgen ervoor!